Huovuttamalla marjoja

Tarvitsin neuletöihini huovutuspalloja. Oletin, että askartelu- tai käsityöliikkeissä on suuret valikoimat, joista voi vain napsia haluamansa.  Mutta luuloni osoittautuikin aivan vääriksi.  On pusseja, joissa on epäaidon värisiä, hassun kokoisia ja sekalainen määrä palloja.  Siskoni kannusti minua huovuttamaan itse.  Luulin huovuttamisen olevan jotenkin työlästä ja hankalaa.  Mistä ihmeestä luuloni kumpuavat? Ostin huovutusvillaa.  Niitä on sentään saatavilla monen värisiä ja edulliseen hintaan.
Etsin youtubesta ohjeet esille ja rupesin hommiin.  Ei tarvittu kuin lämmintä vettä ja mäntysuopaa. Voi herttinen, miten helppoa.  Siitä sitten vaan pyörittelin mustikoita ja vadelmia tai mansikoita. Kun huopapallurat olivat kuivuneet,  ompelin erityisohuella neulalla lasihelmiä päälle.  Yksinkertaista hommaa, kun heittää luulot romukoppaan!

2 kommenttia

  1. Ehdin jo odotella, että mitä puuhailet :) Näitä on niin kiva lukea ♥

    VastaaPoista
  2. Kiva! Kirjoittelinkin jo instagramiin, että sairasloma alkaa kyllästyttää. Tekisi mieli jo palata normaaliin arkeen. Onneksi viikon päästä saan aloittaa työt melko tyhjällä repulla. Tein päätöksen viikonlopputöiden lopettamisesta ja myös toiminut päätöksen mukaan. Olen suunnitellut ensi vuoden työkalenterini jouluun asti, valokuvista on huonot poistettu ja siirretty tallennukseen. Olen täytellyt "elämänkirjat ja kansiot" ja testamentit aiotaan ottaa vielä käsittelyyn, ennen töiden alkua. Luulen, että tekemättömien töiden taakka on keventynyt ja on entistä vapauttavampaa lenkkeillä ja vaikka välillä vaan olla!

    VastaaPoista