Pannuille myssyjä

Nyt kun on ollut aikaa yllin kyllin, puikot ovat saaneet kyytiä. Katselin pinterestistä kivoja malleja  ja rupesin neulomaan niitä omien teepannujen mitoille ja muodoille.
Minulla on taipumusta innostua kivoista jutuista. Niinhän tässä myssy- asiassakin kävi. Alkoi joka kannu saada villapaitaa päälle, niin kuin mieheni sitä nimitti. Kuulemma kohta kupitkin saa villahousut!
Virkkausta olen harrastanut todella vähän, mutta etsin youtubesta kukkien virkkausohjeita ja opettelin pari mallia. Onneksi jotkut himovirkkaajat jaksavat tehdä videoita ihan alkusilmukasta työn päättelyyn. Muutaman kukkasen jälkeen osasin jo ihan itse virkkailla.
Tupsuja opin tekemään jo ihan pikkuisena tyttönä. Siskoni tai äitini opetti ja niitähän silloin sitten tehtiin...
 Mehiläisen tein mallista kokeilemalla. Virkkaaminen on yllättävän helppoa ja kivaa. En minä tiedä puolipylväitten ja muiden silmukoiden nimiä, mutta jotakin virkaten vaan värkkään...
Huovutus oli minulle myös aivan uusi tuttavuus. Siskoni ei löytänyt valmiita pallosia, niin hän sanoi, että huovuta itse. Tosiaan... taas youtube esiin ja huovutushommiin. Kerronpa siitä joku toinen kerta.

2 kommenttia

  1. Ihania!! Jää sairaslomasta kivoja muistoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pauliina! Joo, toivottavasti loma ei jatku liian pitkään... Nyt vaihdan lajia, sillä pannut pärjäävät nyt varmasti talven yli. Jos ottaisi vaikka kynän välillä käteen. Sakset ja valokuvatarroja...

      Poista