Koruseinä

Vihdoin ja viimein väkerrykseni on valmis. Etsin kaupoista säilytysratkaisua koruilleni, mutta en löytänyt mieleistä. Kävin ostamassa raksakirpparilta ikkunaan laitettavan verkkokehyksen. Purin sen osiin ja maalasin. Sain veljeltäni vanerilevyä, johon laitoin tapetin. Tilasin ebaysta koukkuja ja soittorasian.
Soittorasia oli pettymys. Se tuli pieninä palasina, jotka jouduin itse kokoomaan. Kuvittelin kai, että postista tulee hieno, valmis soittorasia. Mutta keksin, että maalaan pianon valkoiseksi ja koristelen mieleiseksi.
 Nyt minulla on 70 koukkua  ketjuille, rannekoruille ja sormuksille. Korvakorut ja rintaneulat pistelen kankaaseen, jonka sisällä on solumuovia. Korujen valitseminen on nyt helppoa. Niitä tulee käytettyä ja pysyvät kivasti järjestyksessä.


7 kommenttia

 1. Ihana keksintö tuo korukaappi, kaikki pysyy järjestyksessä eikä ketjut ole sotkussa, varsin nerokasta :) Kaunis soittorasia, kannatti koota :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt ei tosiaankaan tarvitse taistella solmujen kanssa.

   Poista
 2. Kiva juttu tämä sinun koruikkuna.<3
  Kun näin sinulla sen raamin aikaisemmassa postauksessa, minullakin alkoi suunnitelma pyöriä mielessä ja olen tänään jo katsastanut sellaista pikkukehystä "sillä silmällä"! Ehkäpä jossain vaiheessa näet minun versioni Tauvonpaikassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinullekin kommentista! Odotan innolla sinun korutelinettä. Kiva, jos saa muidenkin mielikuvituksen liikkeelle. Ehkä kätevintä olisi ostaa puuta ja siitä itse rakennella sopivan kokoinen kehikko. Huomasin, että välttämättä ei tarvitse tehdä vaikeimman kautta... Mutta onhan se kierrätystä, jota kannatan.

   Poista
 3. On siinä vielä kehittelemisen paikkaa, mutta kiitokset vastaanotettu ! Käsityönjälki näkyy :)))

  VastaaPoista