Ompelua pakkaspäivänä!

Pidän töissä aina puuvillamekkoa. Mekko on vilpoinen ja käytännöllinen taskuineen. Viileällä ilmalla voi lisätä topin alle tai villatakin päälle. Halusin tehdä uusia asuja, kun vuosikin taas vaihtui. Samat mekot alkavat usein kyllästyttää, kun niitä joka päivä päällensä vetää. Kaupoista on vaikea löytää pirteitä legginsejä. Joskus keväällä saattaa tulla villiä beigeä tarjolle, mutta yleensä mustaa tai valkoista. Tilasin ebaysta iloisen värisiä legginsejä. Olen tyytyväinen kokoon, väreihin ja laatuun.

2 kommenttia

 1. Ihania työasuja! Tuollasissa on varmasti kiva tehdä hommia.

  Mun työasu on se kaupan vaatetus... olen sinällään iloinen, että näin on, eikä tarvii miettiä vaatteita sen kummemmin, se kun ei oikein ole mun juttu. Siis en oikein osaa mitään vaatteita hommailla, olen tosi tylsä siinä, aina vaan mustaa ja mustaa... Joskus olen haaveillut, että olisin päiväkodissa töissä, siellä olis kiva pitää just tuon tyylisiä vaatteita. Toimistotyö toisaalta olis myös kivaa, mutta ihan rehellisesti sanottuna mua kauhistuttaa niissä hommissa osittain se pukeutumiskysymys... Tällä hetkellä mietiskelen kovasti näitä työasioita, oikeesti myös siltä kantilta, että "entäs jos saisin toimistotöitä, mites sit noi vaateasiat..."

  * * *

  Olen muuten tässä viime aikoina lukenut läpi koko blogisi. Tykkään tosi kovasti tyylistäsi kirjoitella! ♥ Kävin myös katsomassa parin jakson verran sitä au pair-ohjelmaa, missä tyttösi on. Sinä olet siellä ohjelmassa just niin herttaisen oloinen, millaisen kuvan sinusta saa blogisikin kautta. Ja tyttösi on tosi suloinen ja reipas nuorin nainen!

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos! Tällaisen kommentin jälkeen tuntuu kuin leijuisin ilmassa. Kuinka tuntuukaan hyvältä. Saan uutta virtaa ja voimaa taas jatkaa blogini kirjoittamista. Yleensä, kun kirjoittelen ja puuhailen, teen tätä juttua vain omaksi ilokseni. Ideoita tulee harvakseltaan, kirjoittaminen on välillä takkuista. Mutta jatkan vaan, kun nautin tästä. Suuret kiitokset kannustavasta ja mieltä lämmittävästä palautteesta!

  VastaaPoista