Maalia pintaan

Sain kivan, korkean jakkaran meidän keittiöön. Sävytin pienen purkin maalia rautakaupassa ja otin pensselin käteen. Nautin todella maalaamisesta, jazzia kuunnellen. Innostuin maalaamaan myös valokuvakehyksen, joka oli vaaleansininen. Ostin kehyksen Torista ja myyjä sanoi, ettei kehys sovi enää heidän värimaailmaansa. Maalilla saa kyllä sopimaan...
Kehyksessä on minulle rakkaita ja tärkeitä kuvia. Olen kiitollinen äidilleni, joka on säästänyt minun syntymäpäiväkortteja. Alimmaisen kortin olen saanut kummitädiltäni täyttäessäni vuoden. Nämä täytekakkukortit ovat olleet minulle erityisen tärkeitä ja mieleisiä. Nostalgisia ja niin retroa nykypäivänä.
Onko sinulla tallessa lapsuuden kortteja?

2 kommenttia

  1. Hei Leena!
    Todella kauniita nuo vanhat synttärikortit <3 Itse keräilen vanhoja kortteja, mutta omia lapsuuden kortteja ei ole tallella. Nuoruudenaikaisia Sarah Kay kortteja olen kyllä tallettanut. Täällä on pakkasta 31 astetta, joten tänään en paljon ole nokkaani ulos pistänyt. Toivotaan, että pakkanen helpottaisi :)

    VastaaPoista
  2. Meidän äiti ja isä ovat säilyttäneet kaikkia ihania aarteita meidän lapsuudestamme. Minullakin on yksi ihana kortti, jonka vein mökille kehyksiin vastikään. Joskus otan siitäkin kuvan blogiin. :)
    Niissä on jotakin ihanaa tunnelmaa, jota tämän päivän korteista löydä. Ja se korttimateriaalikin on sellaista omanlaista. :)

    VastaaPoista