Vapaa päivä!

Mukavaa viikon alkua kaikille lukijoilleni ja täällä pyörähtäville! Minulla on nyt yhtä onnellinen olo kuin Pupella meillä täysihoidossa. Pupen mameli lähti Englantiin hurvittelemaan ja toi meille "lapsenlapsemme" hoitoon. Joka aamu, kun nousin sängystäni, Puppe käytti tilaisuuden hyväkseen ja hyppäsi petiini! Se laittoi päänsä tyynylleni ja silmät kiinni. Eilen tosin Puppe vietiin jo kotiinsa, minä pidän harvinaista vapaapäivääni ja aloitan (tai jatkan) kohta siivoustani. Eilen jouduin pesemään jopa vaaleat karvalankamatot tekstiilipesurilla, koska hoidokkimme tuli meille ripulissa ja ensimmäisenä yönä en ollut tarpeeksi tarkkaavaisena...
Nyt vastaan siskoni antamaan haasteeseen, jonka sain hänen blogistaan. https://kukkaetkaali.blogspot.fi/ 
Minun pitää kertoa oma kevätkuukauteni ja viisi kevään merkkiä. Minulle tulee keväinen fiilis heti tammikuussa, kun joulu on hyvin ohitettu ja aurinko alkaa pilkistellä pitkän pimeän kaamoksen jälkeen. Ensimmäinen kevään merkkini on siis aurinko ja pienen linnun sirpitys. Kun kuulen linnun laulavan, tulee heti keväinen olo. Toinen kevään tulon merkki on, kun alkaa tekemään mieli mämmiä. Mämmiä syönkin kevään aikana kyllästymiseen asti. Joskus en ole pääsiäisenä syönyt enää yhtään ropposta.
Kolmas kevään merkki on, kun alkaa tehdä mieli hiihtämään keväthangille. Haluaisin tosin hiihdellä ja ulkoilla mieluiten aurinkoisina päivinä, mutta sitä ei valitettavasti voi aina valita.
Neljäntenä merkkinä pidän sitä, että on pakko saada tulppaaneja. Kaiken värisiä. Ensimmäiset ostan yleensä keltaisina, sitten värikkäitä kimppuja ja valkoisiakin. Tuntuu, että kotiin pitää saada aurinkoa kukkien väreillä. Ja viidentenä kevään varmana merkkinä pidän siivousintoa. Se lisääntyy kuin valo ja nappaa mukaansa. Nyt lopetan istumisen tähän ja nautin vapaasta päivästäni imuria ja rättiä heilutellen, kotona! Hauskaa siivouspäivää myös muille!
Nappaa tästä kevään haaste itsellesi ja kirjoita mistä sait haasteen, mikä on sinun kevätkuukautesi ja 5 kevään merkkiäsi.

5 kommenttia

 1. Kiva postaus! Arvasinkin, että siivousinto on yksi kevään merkeistä :) Ihania kevään merkkejä, sopivat itsellenikin. Varsinkin linnun laulu on tosi keväistä. Ja maino Puppe <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kevät on kyllä vuoden parasta aikaa. Vaikka on syksykin ihanaa ja kesä ja... :)))

   Poista
 2. Ihana haaste, tämä pitää napata mukaan! :) Tänään aamulla kuulin ensimmäiset pikkulintujen laulut kun harjasin lumia auton päältä! Heti tuli niin keväinen olo <3 Kivaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja tosi kiva, että sinä otit haasteen vastaan. Pitääpä seurailla blogiasi "sillä silmällä". Mukava kuulla, että muutkin tuntevat kevättä keskellä talvea;)

   Poista
 3. Hihih, minäkin joskus vien meidän koirulit äidilleni hoitoon ja äitini sitten tuumaa, että mukavaa kun LAPSENLAPSET tulivat kylään :D

  VastaaPoista