Tehokuutio

Jääpalat alkavat uhkaavasti loppua pakastimesta, viimeisiä viedään. Tänä aamuna oli aika tehdä uusia terveyspommeja. Olemme mieheni kanssa, joka aamu, huitaisseet inkivääri-sitruuna shotin kurkusta alas. Nyt ajattelin lisätä sinne pienen tujauksen valkosipulia. Samalla irvistyksellä menee sekin. En tiedä onko juomalla ollut mitään hyviä vaikutuksia, mutta en ole huomannut huonojakaan. Trendikästä se on ainakin! Paloja on myös kätevä heittää ruokien sekaan makua antamaan.
Lounaaksi mieleni teki täytettyjä paprikoita, koska keitettyä riisiä ja maustettua soijarouhetta oli eiliseltä valmiina. En kuitenkaan malttanut odottaa, että paprikat kypsyisivät uunissa, kunhan olisin ensin ne saanut  sinne. Mieleeni juolahti paistaa ja hauduttaa pannulla samat aineet. Lorautin vähän öljyä ja kuutioin  sipulit ja paprikat sekaan.  Lisäsin myös yhden tomaatin ja lorauksen kaurakermaa ja  hauduttelin vähän aikaa. Lopuksi soijarouhe ja riisit. Tästä taitaakin tulla minun lempparini. 

1 kommentti

  1. Mahtavaa kun sinulla on nyt enemmän aikaa kaikkeen tällaiseen kivaan! Niin mielelläni luen postauksiasi mistä aiheesta vaaan :)

    VastaaPoista