Olen lakossa

Aloitan vuoden ryhdistäytymällä. Ryhtiliike ei liity uudenvuodenlupauksiin, sillä en harrasta sellaisia. Tämä on ankaran pohdinnan ja sulattelun tulos.Olen nimittäin pitkään miettinyt, mihin kulutan aikaani töiden jälkeen. On tuntunut siltä, että en ehdi mitään enkä saa mitään aikaiseksi. Olen kuvitellut sen johtuvan pitkistä työpäivistäni, vanhenemisesta tai mielenkiinnon puutteesta. Mutta olen saanut aikarosvon kiinni ja nyt pistän sen selkä seinää vasten! Päätin joulukuussa, että pidän telkkarittoman tammikuun. En ole koskaan pitänyt itseäni kovana telkkarinkatsojana, mutta kun olen asiaa rehellisesti mietiskellyt, olen pahasti luisunut nojatuolin pehmeään ja lämpimään pesään, huopien alle kääriytyneenä. Kerroin päätöksestäni miehelleni, joka yllättyi suunnitelmastani: "tammikuussahan alkaa juuri kaikki hyvät sarjat ja ohjelmat!" Niin juuri. Oikea aika mennä lakkoon. Ja tulokset ovat alkaneet heti näkyä. Olen putsannut kännykkäni kaikesta turhasta. Vuosien viestit on poistettu ja valokuvat siirretty. Tietokoneen sisältö läpikäyty, järjestelty ja varmuuskopioitu. Ja mikä parasta... vuoden ensimmäinen postaus tehty!

7 kommenttia

 1. Kivaa kun olet täällä taas!! Olen kaipaillut!!

  Mä kyllä saan aikaan noita tollasia puhelimen ja tietokoneen puhdistukseen liittyviä juttuja, mutta en sitten juurikaan mitään näkyvämpää... =D En katso paljoa telkkaria, mutta koneella kyllä sitten istuskelen tai luen kirjaa. Aktiivisuus ei ole järin suurta muutoin...

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla, että olet kaipaillut. Minäkin luen sinun juttujasi. Ei kai kaikkien tarvitse aina olla kauhean aktiivisia. Pääasia, että itse on tyytyväinen siihen mitä tekee ja saa aikaan. Lepääminen ja rentoutuminen on myös tärkeää.

  VastaaPoista
 3. Huh! Säikähdin jo, että alat lakkoilemaan postausten kanssa. Onneksi et sentään!

  Tykkään kovasti tästä sun uudesta tempauksesta, sillä näitä sun postauksia on ihan älyttömmän kiva lukea. Olen tosiaan jo ehtinyt odottamaan uusia juttuja.

  Mäkin olen vähän siivoskellut tiedostoja, mutta vielä pitää jatkaa. Kiitos kannustuksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan nyt, mihin kaikkeen aikaa riittää... ja pulpahteleeko juttuideoita. Olen ollut vähän jumissa:)Inhoan tiedostojen siivousta!

   Poista
 4. Siis ei voi kuin ihastella tuota ajatusta terkkarittomuudesta. Varmasti aikaa jää muuhunkin ja energiaa riittää. Itse vaan olen sellainen tekkarin orja, ettei taitaisi onnistua minulta.

  Tsemppiä sinne ja mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen aika sinnikäs, kun päätän jotain. Taka-ajatuksena minulla on vieroittua kokonaan kaikista ohjelmista. En pidä siitä, että katselen, kun muut esittävät elämää ja oma elämä jää elämättä. Telkkari passivoi minua.

   Poista
 5. Onnea päätöksellesi! <3

  Tuota saamattomuutta taitaa olla liikenteessä. ;)
  Itsellänikin välillä illat menee ns. päätä käännellessä. Liikunnasta huomaan saavani paljon virtaa ja potkua elämään. Ja se liikuntahetki pitää olla heti kohta työpäivän jälkeen, jotta se hyödyttää iltaa.

  Kiva oli kuulla sinusta! <3

  VastaaPoista