Vegaanin Porkkanakakku-unelma

Porkkanakakun pohjaan tulee 4.5 dl raastettua porkkanaa, 3.5 dl fariinisokeria, 2dl öljyä, 1.5 dl soijamaitoa, 5.5 dl vehnäjauhoa, 0.5 dl perunajauhoa, 1.5 tl leivinjauhetta, 1.5 tl soodaa, 1/2 suolaa, 1tl kanelia, 1 tl neilikkaa
Päälliseen  100g margariinia, 225g soijatuorejuustoa, 2dl tomusokeria, 2 tl vanilijasokeria
Pinnalle mantelirouhetta
Pohjan aineet sekoitetaan keskenään. Kuivat aineet sekoitetaan ja lisätään joukkoon. Paistoin kakun irtopohjavuoassa, jonka korppujauhotin, 175 asteessa 45 minuuttia. Päällinen sekoitetaan pehmeään margariiniin ja laitetaan jäähtyneen kakun päälle.

Ei kommentteja