Uskokaa tai älkää...

Minulla on tänä vuonna kaksi äitienpäivää ! Mieheni vei minut tänään Peurungan kylpylään rentoutumaan. Emme ole siellä aiemmin käyneet, nyt remontin jälkeen. Siellä oli paljon altaita, infrapunasauna ja pohjoismaiden pisin liukumäki. Ihastuin siihen liukumäkeen ja laskin sen kolme kertaa. Nautiskelun jälkeen kotona odotti tyttöjen tekemä pizza, suoraan uunista. Ja mansikkakermakakku !
 Huomenna pippalot jatkuvat ja käymme Plantagenissa ruusuostoksilla ja myös syömässä. Lahjoja on tullut vähän joka päivä: runkoruusuja, yrttikehikko, sähkögrilli + potkupallo. Huomenna ostamme tertturuusuja. Pitää pakosti vähän lieventää, sillä kylpylä ja pizza oli joululahja tytöiltä, jonka nyt vasta lunastimme. Ja grilli sekä kukat ja kehikot olisi kyllä ostettu muutenkin. Mutta saahan sitä nauttia nyt ylenpalttisesta huomiosta ja lahjuksista. Ei hullumpi idea viettää pidennettyä äitienpäivää...

                              Ihanaa Äitienpäivää kaikille Äideille !

1 kommentti

  1. Voi, kuulostaa kivalta =) Ja mikä ihana kakku, ohhoh! Kyllä Sinua hellitään, mutta eikös se kerran vuodessa ole ihan mukavaakin!Saas nähdä, miten minut yllätetään huomenna..

    VastaaPoista