Olenko vähän outo äiti...

Sain viikko sitten päähäni ehdottaa nuorimmalle tyttärelle mopokorttia. Tyttö ei ole puhunut moposta, ei ole pyytänyt mopoa, on vaan istunut kaverinsa kyydissä. Itse en ole koskaan ajanut mopoa, en ole tainnut edes istua kyydissä. En tiedä mistä avaruudesta taas viskoo!!! 
Puhuin ensin miehelleni ja sitten tyttärelle. Hän innostui,ilmoitin tytön mopokouluun ja muutaman tunnin kuluttua tuuli kääntyi. Peruttiin koko homma.
Seuraavana päivänä tytär tuli kysymään, olisko se tarjous vielä voimassa ? Ja taas ilmottauduttiin. Maanantaina alkaa teoriatunnit ja ostetaan skootteri. Retro.

8 kommenttia

 1. Varman on kuule tyttären kaverit kateita, kun äiti ehdottelee ihan itse mopokorttia =) Onneks nykyään on mopokoulut, mun nuoruudessa niillä vaan huristeltiin, ilman minkäänmoista opetusta, hui sentään. Kypärät sentään tais olla jo päässä- ainakin useinmiten...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mopokoulu on hyvä pohja autokoululle, oppii jo perusliikennesäännöt. Tätänykyä jopa hyvitetään 90e autokouluhinnasta. Mut on se hirveen kallista !

   Poista
 2. Hih, mikähän vauhtimimmi sussa piileekään :)))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä. Ajattelin kyllä itsekin opetella ajamaan. Meillä on monesti ongelmia, kun on vain yksi auto ja monta "aikuista" kotona. Tytöt vois huristella keskenään lastenhoito- ja siivoushommiinsa. Eli on mulla vähän omaa helpotustakin taka-ajatuksena...

   Poista
 3. Kyllä se helpottaa, kun vanhempien ei aina tarvitse olla taksina. Blogissani on sinulle tunnustus. Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tunnustuksesta ! Kiva, kun olet "eksynyt" sivuilleni.

   Poista
 4. "mistä avaruudesta taas viskoo!!!"

  Äiti oot ihana<3

  VastaaPoista