Miehet ostaa keski-iässä moottoripyöriä

naiset skoottereita. Oikeasti ostin mopon tyttärelle, mutta olen itse ihan liekeissä. Olen kyllä joskus aina maininnut, et mopo olis mulla tosi kätevä... mutta se on jotenkin kaikunut kuuroille korville. Tässä sovittelen siivousvälineitäni kyytiin. Aion kyllä joskus "lainata" skopoa ja nythän se on vielä helppoa, kun tytär ajaa vasta mopokorttia. Saamme päristellä miehen kanssa vielä aivan vapaasti. Nyt vaan moporahoja hankkimaan...

13 kommenttia

 1. Hauskan näköinen skopo.
  Mukavia ajeluja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, helppo ajella. On tarpeeksi pieni ja matala.

   Poista
 2. Voi, että on ihana mopo:) Mie olen kerran ajanut mopolla ja nurin menin! Siippa ehdotti eräs kesä että ostetaan skootteri jolla voisin ajella töihin.Siihen tuumasin että mahtaa kesttä kun työmatka on aika pitkä:)
  Tästä blogin nimestä,pakko kertoa hauska yhteensattuma. Sain muutama vuosi sitten vakitoimen ja pidin kemut, jonka teemana oli "tuumasta Toimeen"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä opin kyllä heti ajamaan, enkä ole edes meinannut kaatua. Onhan se painava, mutta jalat ylettyy maahan. Hiljalleen ajelen, niin eiköhän sillä hyvin pärjää.

   Poista
 3. Onnea!! Minä luulin, että olette valinneet värin Sini-tuotteen siivousvälineisiin sopivaksi ;-)

  VastaaPoista
 4. Just siistii. Hyvä, Leena, hyvä!

  VastaaPoista
 5. Tekee mieli ajella taas, minulla kun oli oma mopo ( veljeltä peritty kylläkin ) siinä 15 vuotiaana ja ajaa hurruutelin pitkiäkin matkoja hiekkateillä jopa tansseihinkin ja peppu tuli aika kipeeks joskus.. tuo on ihan tosi ihana..

  VastaaPoista