Nyt on taikaa ilmassa...

Ette ikinä usko miten hieno sunnuntai aamupäivä meillä oli. Siskoni tuli Saksasta esittelemään meille " taikakattilaa " . Koneella voi paistaa,vaivata, höyryttää, vatkata, survoa jne. Sillä voi tehdä kaiken ! Sokerista voi tehdä sekunneissa tomusokeria, tiikerikakkutaikina valmistuu hetkessä, perunat kiehuu ja pata porisee. Tällä esittelykerralla teimme alkujuoman, juustosalaatin, kukkakaali-päärynäsalaatin, nakkikeiton, borskeiton, sämpylät, lohilevitteen ja joulujäätelön. 
 Kiitos Riitalle hauskasta, hämmästyttävästä ja helposta vierailusta. Kerrankin vieras itse taikoo tarjottavat kädenkäänteessä.

7 kommenttia

 1. Tomera kone siellä ollu käynnissä ! Ja uppeet juhlat tuolla aikasemmassa postauksessa...Niin kauniisti laitettu :)

  VastaaPoista
 2. Voi vitsit, kaikkea ne saksalaiset insinöörit keksivät. Meilläkin olisi käyttöä moisella koneella. Pitääköhän lähettää viesti hampurilais-serkulle tästä taikavehkeestä! Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Sukat ovat lähes valmiit:) Kiitos vain ohjeesta. Kyselit joulunajan tapahtumista, niitä on useampi ja varmasti kivoja. Lyhyesti, voit kysellä lisää sisällöistä: su 11.12 klo 16 joulujuhla, ti 13.12 klo 19 Joululaulujen ilta, su 18.12 Joulumatinea (erilaisia musiikkiryhmiä ja yhteislauluja myös), ja jo nyt pe klo 19, Hyväntekeväisyystanssinäytös ABAU -heimon lasten lukutaidon hyväksi (liput 10e).

  VastaaPoista
 4. Ei tuollaista voi olla! Kaikki tehdyt herkut näyttivät vielä niin herkullisilta. Jos apparaatin voi vielä jättää yksinään hoitamaan halutut hommat (ymmärtääkö se puhetta?), niin tilaan sellaisen heti.

  VastaaPoista
 5. Ei voi todellakaan uskoa todeksi ennen kuin näkee ja kokee :-)Käykääpä vilkaisemassa lisää blogista taikakattila.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Johan on kattila! Sinulle on matkahaaste blogissani. Haasteen vastaanotto on aivan vapaaehtoista.

  VastaaPoista