Nyt tulee pyyhkeitä

Minun sydäntä lähellä on kaikenlainen järjestely. Tykkään, että kaikille on paikka ja kaikki on paikoillaan. Usein ihmettelen, kun monilla lukee wc:ssä pyyhkeiden yläpuolella "vieras" "käsi" ja "kasvot". Mietin, että kenen kasvot ? Meidän perheessä jokaisella on kaksi pyyhettä wc:ssä ja vieraille on tietysti oma käsipyyhe sekä käsipyyhepaperia. Kylpyhuoneessa haluan, että kaikki pyyhkeet ovat samanvärisiä. Olen ratkaissut tunnistamisongelman ompelemalla pyyhkeisiin eriväriset silkkinauhat. Uusimmissa pyyhkeissä on aplikoitu jokaisen nimi. Ja koiralla on tietty oma koirapyyhe. Kaikenlaiset kirjavat pyyhkeet meillä on käytössä reissuissa, uimahallissa,rannoilla jne. Pesen kaikki pyyhkeet aina viikonloppuna ja kuivatan kuivausrummussa. Niistä tulee ihanan pehmeitä ja ovat heti valmiita laittaa vaikka samantien naulaan. Homma toimii meillä. 

2 kommenttia

  1. Tosi kivannäköset noi pyhkeet noilla nauhoilla! miten sä peset pyyhkeet ? taisiis 40astetta vai 60astetta ? ja käytätkö huuhteluainetta ? (:

    VastaaPoista
  2. Pesen pyyhkeet aina 60-asteessa. En käytä huuhteluainetta. Aiemmin kuivatin ne "narulla", mut sain äidiltäni vanhan kuivausrummun ja kuivaan ne nykyään siinä. Lapset tykkää, kun ne on pehmeitä. Itse tykkäisin ehkä vähän kovemmista. Käytän huuhteluainetta vain villavaatteissa ja joissakin sähköistyvissä (tekokuidut).

    VastaaPoista