Loppiainen lopettaa joulun

Tänään loppiaisena, olen fiilistellyt vielä joulua. Hiihtelin talvisissa, lumisissa maisemissa ja höystettiin lanttu-ja porkkanalaatikoita karjalanpaistilla. Olen ollut vähän ihmeissäni minussa tapahtuneesta muutoksesta. Normaali-Leena olisi vienyt ajat sitten joulukoristeet hyvin pakattuina varastoon odottamaan uutta jouluinnostusta. Nyt meillä killuu joulupalloja lasiastioissa ja joulutähdet saavat vettä juodakseen.

Joulun alla toteutin pitkäaikaisen haaveeni, Milla-tyttäreni ideasta innostuneena. Tilasin (www.jollyroom.fi) aikuisten XL kylpyammeen. Olen lapsesta lähtien ihaillut kylpyammeita ja toivonut itselleni sellaista. Edes ulos... edes paljua... Edellisessä asunnossa sain laitettua vanhan ammeen takapihalle, mutta eihän se samaa asiaa aja. Puutarhaletkulla vettä ammeeseen ja siinä lilluit säiden armoilla. Tämä uutukainen amme on kevyt ja tilava. Vettä mahtuu 300 litraa, jalat mahtuu suoraksi ja säilytyskin tapahtuu saunanlauteilla. Unelmat ovat onneksi niin pieniä, että niitä voi toteuttaa!
 

Arpajaiset ovat päättyneet ja tällä kertaa onnettarena toimi mieheni (omasta pyynnöstään). Arpalippusessa luki Erja. Onnea voittajalle! Toimitan tossukat kotiin asti.

                            Kiitos osallistuneille ja oikein ihanaa ja valoisaa kuluvaa vuotta!

3 kommenttia

 1. Ihana sinä! <3
  Minäkin jo mietin millaista olisi pötkötellä tuollaisessa ammeessa.
  Nimittäin meillä on ollut aikanaan parissa kerrostalokodissa amme ja se oli aika kiva rentoutumispaikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos💗 Joo, tykkään kovasti ammeesta. Minun lapsuudenystävä tilasi myös itselleen, kun oli myös aina haaveillut, mutta mies ei ollut suostunut laittamaan taloihin😂

   Poista