Pikkuinen kesäpesä

Parvekkeesta on pikkuhiljaa tullut lempipaikkani. Tänä kesänä olen viettänyt siellä erityisen paljon aikaa ja mieleeni tuli rueta vähän kohentelemaan sitä. Halusin lämpimiä ja vaaleita värejä sekä pehmeää, "pesämäistä" tunnelmaa. Pöytää etsiessä silmiini osui päivävarjo, johon ihastuin oitis. Näytin sitä miehelleni ja puhuin siitä. Raahasin jopa katsomaan ihastustani. En saanut kovin innostunutta vastakaikua.
Lopulta tuli se "osta sitten" siunaus ja minä lähdin siltä istumalta. Onneksi meidän lähellä on Annivalin sisustusliike, jossa viimeinen varjo odotti minua, varjonsa suppuun sulkeneena. Tekstiilit ovat Jyskistä, pöytä Kaluste Ojalasta, varjo Annivalista ja pehmusteet vanhasta päiväpeitosta, joka myöskin on ostettu aikoinaan Annivalista. 

4 kommenttia

 1. Annival on teillä vaarallisen lähellä. Pitää varmaan ruokakauppaan mennä silmät kiinni, ettei näe mitään ihania varjoja ihan joka viikko :) Kiva pesä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Ei näkynyt enää tänään varjoa... Se oli oikeesti loppuunmyyty! Nyt lopetan ostelun. Tänään piipahdin vielä Jyskissä hakemassa pienen taljan toisen jakkaran päälle ja korin kukalle. Nyt pitää panostaa vain seurusteluun ja oleskeluun. Ja rentoiluun.

   Poista
 2. Hurmaava päivänvarjo!
  Oma ihana parvekesoppi on mainio levähdyspaikka.

  Lempeitä kesätuulia täältä Mantelilaaksosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna! Taitaapa vaihtua nyt jo syystuuliin...

   Poista