Vuoden aloitus ilman lupauksia...

Säätiedotus lupaili kehnoa säätä vuoden ensimmäiselle päivälle, mutta eipä ilma ole ennenkään estänyt ulkoilua ja reippailua. Lähdimme lumisateessa, melkein nollakelissä ajelemaan Jyväskylän Ladunmajalle. Laduntekijä suunnisti juuri edellämme tekemään meille latua jäälle ja saimme kiertää  hyvää uraa. Siinä ympyrää hiihdellessä tuli katseltua kaunista, lumista maisemaa ja mietittyä mennyttä ja tulevaa vuotta. Hyvä vuosi on ollut, vaikka ei ole ihmeitä tapahtunut. Ehkä juurikin sen vuoksi. Tämä alkava vuosi muuttaa ainakin vähän minun työkuvioitani, sillä yritysmuotoni vaihtuu jossain vaiheessa avoimeksi yhtiöksi ja tyttäreni tulee kumppanikseni. Mutta aika näyttää, mitä tapahtuu ja milloin. Mitään lupauksia en tehnyt, sillä vanhoilla tavoilla mennään. Terveellistä, kasvispainotteista ruokaa, liikuntaa ja mieleistä tekemistä. Uni olisi kiva saada kuntoon, mutta siihen ei lupaukset eikä päättämiset tepsi. Pitää vaan toivoa!

4 kommenttia

 1. Juurikin samoilla linjoilla minäkin lähdin uutta vuotta kohden. Ilman suurempia lupauksia ja vaateita itselleni. Liikunta ja terveelliset elämäntavat ovat hyvä pohja, johon voi jotain uutta näkökulmaa sitten kehitellä. Ja uni. LIekö liikkeellä tietynikäisten naisten parissa? välillä tuntuu siltä.
  Ihanaa uutta vuotta sinulle ja onnea teidän yhteiseen yritykseen! <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Onnea ja voimia tarvitaan nyt työrintamalla. Jaoimme tämän viikonlopun aikana 2000 mainosta. Nyt vain toivotaan, että tulee lisää töitä. Ja hyviä öitä:)))

  VastaaPoista
 3. Ihanaa alkanutta vuotta teillekin! Näyttää yrittäjyys teilläkin periytyvän :) Hienoa! Meillä on kuulemma kuusi yrittäjää tulossa :) Varmasti teillä töitä riittää - toivottavasti myös unta.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Pauliina! Joo, meillä ei olla näköjään pelästytty äidin pitkiä päiviä ja työn määrää :)))Jos teilläkin on yrittäjiä kasvamassa, on se periytynyt jo kaukaisemmilta sukupolvilta. Hyvä valinta!

  VastaaPoista