Työvaatetta värittömään talveen!

Alkuvuodesta minulle tulee ajatus ostaa värikkäitä kankaita ja innostus mekkojen tekoon. Tällä kerralla halusin tehdä mekkoihin pieniä yksityiskohtia ja piirtelin ideoita paperille. Leikkasin kaikki kankaat valmiiksi ja huolittelin reunat siksakilla sarjatyönä. Sen jälkeen oli helppoa ja nopeaakin koota kappaleet yhteen.
 Ensimmäiseen mekkoon tein kaulukset ja helmaan vähän jatketta. Tuli pientä mittavirhettä kangaskaupassa.
Perhosmekko sai rimssua helmaan.
 Kaikenlaista ideaa pukkaa. Ehkä vähän tyttömäistä, mutta mitä se siivotessa haittaa...

Keväämmäksi tein pirteämpää mallia mummojen iloksi. Miehelle tuli Peppi Pitkätossu mieleen.
Välillä asiallisempaa, perusvaatetta. Kehtaa mennä joka paikkaan.
Kesäiseen juhlaan, tarjoiluun... ehkäpä?

7 kommenttia

 1. Sinä olet kyllä mekkoinesi tosi tyylikäs siivooja!

  Oletko muuten leikkauttanut hiukset lyhemmiksi? Nätit!! Mun tekis mieli pätkäistä tukkaa joku 10-15cm, mutten uskalla... jos sit vaikka kaduttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heli! Yritän pukeutua töihin siististi, koska se antaa paremman kuvan yrityksestäni. Ja luulen, että epäsiisti pukeutuminen voisi luoda huonoa mielikuvaa työni jäljestä. Tarkka itsestä, tarkka siivouksesta ;)
   Joo, kerran saunassa kyllästyin pitkään tukkaani. Otin sakset käteen ja pätkäisin 10 senttiä! Seuraavana arkipäivänä tilasin kampaajan. Olen huomannut, että hiukset kasvavat nopeasti takaisin pitkiksi, mutta nyt yritän pitää lyhyenä. Tykkään kovasti! Olitpa tarkkasilmäinen :))

   Poista
 2. Ihanan pirtsakoita asuja! Tuollaiset pirteät värit sopivat sinulle ja olet niin nuorekkaan näköinen. Olet kyllä sellainen tehopakkaus, että en voi muuta kuin ihmetellä ja ihastella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pauliina!
   Kiva, jos värit sopivat minulle. Töissä tykkään väreistä, muuten pukeudun melko hillitysti. Minulle tulee itsellenikin reippaampi ja pirteämpi olo, kun laitan värikästä päälle. Ja asiakkaat "luulevat", että olen aina pirteä:))))

   Poista
 3. Oi, ihania, ihania kaikki, koko väriskaala. Todella tällainen ulkoinen viestii ihmisen tavasta toimia. Hyvä mainosidea! 😘

  Olenkin kaipaillut sinua ja kuulumisiasi!
  Tammikuun iloa. 💜

  VastaaPoista
 4. Kiitos Kaisu! Olipa iloinen yllätys sinun piipahtaminen tällä osastolla. tulee älyttömän hyvä mieli! Vähän hitaanpuoleisesti postailen, kun touhuilen kaikkea muuta. Pianonsoitto ja opettelu,vie paljon nyt vapaa aikaani. Mukavaa alkanutta vuotta myös sinulle!

  VastaaPoista