Salaattibaari

Nahistuneet vihannekset pusseissa ja limottuneet salaatinjämät ovat meillä nyt historiaa. Sain "saksansiskoltani" vinkkiä salaattibaariin ja innostuin tekemään oman versioni aiheesta. Meidän, kahden hengen taloudessa, levite-ja raejuustorasiat toimivat hyvin Tupperin lootassa. Toisen laatikon ja pienet rasiat siihen, ostin Halpahallista. Täytän baarin yleensä illalla valmiiksi tai aikaisin aamulla. Kaikki on kätevästi otettavissa yhden kannen avauksella. Avocado, suolakurkku, salaatti, tomaatti, paprika ja kurkku ovat vakiovihanneksia. Systeemi on toiminut meillä jo useamman viikon. Kasvikset leivän päällä ja salaatit lautasella ovat meillä nyt jokapäiväistä herkkua. Kulutus on noussut huimasti!

8 kommenttia

 1. Voi että miten kätevä ja hyvä idea!! Tästäpä otan kyllä opiksi ja teen samanlaisen kasvisbaarin meillekin :) Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja muutenkin kiva blogi sinulla, jäin seurailemaan :)

   Poista
  2. Kiva kuulla! Tervetuloa, olen aina iloinen, jos blogini kiinnostaa. Olen silloin tällöin- bloggaaja. En ollenkaan ammattilainen enkä tässä mielessä ahkera :))

   Poista
 2. Kuulostaapa hyvälle! Yhdellä avauksella kaikki tarjolle, kätevää! ☺Kiva vinkki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain! Miehellekin loistava keksintö :)))

   Poista
 3. Tuo avokadon kivi samassa astiassa- vinkki saisi oman postauksen.
  Kiva uudistunut ilme sivulla!

  VastaaPoista
 4. Olen todella ihastunut Sinun,Leena, kirjoituksiin ja vinkkeihin ym, ym. Tossut olisi kiva kutoa, jos löytäis oikean langan huovutettavaksi. Tsemppiä ja voimia Sinulle, Leena! pidetään yhteyttä

  VastaaPoista
 5. Hei! Kiitos Hilkka kommentistasi! Ilahduin taas kovasti. Olenkin tekemässä seuraavaa postausta taas tossuista ja huovutuksesta. Yhdet kuvattavat tossut ovat vielä kesken...ja pimeäkin saapuu aina niin nopeaan, etten ole ehtinyt kuvata. Olen ostanut Halpahallista Novitan Joki lankaa. Euron halvempaa kerältä kuin esim. Prismassa tai Citymarketissa. Sitä menee naisten tossuihin 3 kerää ja miesten tossuihin 4 kerää. Tossut pitää ohjeellani neuloa kaksinkertaisesta langasta! Niin onnistuu. Ostin Saksasta huovutuslankaa, mutta en muista merkkiä, enkä saa nyt valokuvaa auki. Kerron sen langan lähiaikoina postauksessani. Sitä voi tilata netistä. Sen voi käyttää yksinkertaisena ja tulee suurinpiirtein saman hintaiseksi. Palaillaan!

  VastaaPoista