Valkoista maalia pintaan

IMG_9654 Jatkan huonekalujen kunnostusaiheella nyt kun olen vauhtiin päässyt. Kävimme vähän aikaa sitten Helsingissä auttamassa mieheni tätiä asunnon tyhjentämisessä. Meidän oli tarkoitus ottaa vähän tavaraa ja käydä samalla Ikeassa. Täti kertoi joutuvansa maksamaan tavaroiden poisviennistä, joten rohkenin ilmaista kiinnostukseni piironkia kohtaan. Mittailin autoamme ja arvelin piirongin mahtuvan. Mieheni ihmetteli suunnitelmien muutosta ja oli lievästi sanottuna turhautunut tunkiessamme lipastoa Corollaan. Lunta satoi kuin märkiä rättejä ja automme vieressä olevassa baarissa ukot katselivat epätoivoista touhuamme kaljalasiensa äärellä. Naisen päättäväisyydellä komukka mahtui autoon, ovet mahtuivat kiinni, vaimo oli tyytyväinen ja mies hieman äkeissään. Piironki kuulemma lähtee Ikean pihassa, jos tavarat ei mahdu kyytiin. Tarina jatkuu vielä sen verran, että ostamamme tavarat mahtuivat ja nojatuoli tilattiin kotona netistä. Se ei olisi mahtunut muutenkaan meidän autoon. Ehkä ;)
                           IMG_9677                 Päätimme  maalata piirongin valkoiseksi ja vaihtaa vetimet. Minusta se olisi ollut kaunis sellaisenaan, mutta tytär oli toista mieltä.Hän ei myöskään halunnut jalkoja eikä lasiovia. Jos rahallinen arvo laskee, käyttöarvo nousee. Se on meillä tärkeintä. IMG_9688 Yhdessä mieheni kanssa hiottiin ja maalattiin veljeni olohuoneessa. Oli ruhtinaalliset tilat kunnostamiseen ja viikko aikaa veljen perheen lomaillessa Levillä.
               IMG_9705           Alkuvaikeuksien jälkeen olen mieheltäni saanut kiitosta päättäväisyydestäni. Parempaa TV-tasoa olisi ollut vaikea löytää ahtaisiin tiloihin. Ja ehkä hintakin olisi ollut toinen!

4 kommenttia

 1. Tosi kiva! Niin ja voihan ne jalat laittaa joskus takaisin tai toiset, ehkä mieluisammat jos alkaa tuntua tarpeelliselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ja lasit säästän, jos haluaa laittaa ne.

   Poista
 2. Nätti kuin sika pienenä :). Ensin ajattelin. Että älä hullu nyt maalaa tuota, mutta kyllä kannatti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvasin.. Sanoin tytölle, et varmasti joku siunailee, kun maalattiin tuo. Niin kannatti minustakin..

   Poista