Nyyttärit

Ruuanlaitto ei voi olla enää helpompaa! Tulin töistä kotiin ja mietin, mitä laittaisin lohesta. Jotakin helppoa ja hyvää... Repäisin foliot pöydälle ja laitoin paistopaperit päälle. Kuorin perunoita ja porkkanoita, jotka suikaloin. Sipuleista tein renkaita. Heitin kasvikset papereiden päälle, vähän mustapippuria ja suolaa pinnalle. Leikkasin lohesta mukavat annospalat ja asettelin ne kasvisten päälle. Lopuksi tuorejuustoa (tällä kertaa sipuli-paprika) pari ruokalusikallista. Laitoin nyytit pellille ja heitin uuniin (200 astetta n. tunti).
Ja eikun kaupungille lankojen ostoon... Herkullinen, maittava ja täyteläinen ruoka odotti valmiina uunissa.

7 kommenttia

  1. Kiva idea nuo nyytit! Ite teen uunikasviksia ihan vain pellille ja sit lohi siihen mukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, nyytissä tulee mehevää. Pellillä ehkä vähän rapeampaa.

      Poista
  2. Kuulostaa ja näyttää herkulliselta. Meillä tosin noin pitkäkestoinen ruoka taitaisi jäädä viikonloppuun. En ehdi oskaan riisua edes takkia, kun ruokaa jo nälkäisinä kysellään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pienemmät nyytit tulee puolessa tunnissa. Hyvä ruoka esim. lenkin ajaksi.

      Poista
  3. Meilläkin tämä on välillä kiva herkkuruoka, kanaa tosin on tullut laitettua nyyttiin ja sinihomejuustoa miehet meillä "vaatii". Inkiväärikin on sen perään :)

    VastaaPoista
  4. Tuli kesä mieleen reseptistäsi: Saaressa on tehty kasvisnyyttejä erilaisina versioina.

    VastaaPoista