Onnistunut kirppiskierros

Vaikka minulla oli oikein löytöjenlöytö- lauantai, eniten olen innoissani uudesta ystävästäni. Tuntuu, että hän on paras löytö ja kaikki tavarat tuntuvat tavaroilta ja vähäpätöisiltä. Hänen kanssaan kiersimme kirppareita, kahviteltiin ja naureskeltiin. Vaikka löysinkin kaikkea ihanaa... ja tarpeellista. Minun esiliinat ovat jo aikansa eläneitä ja silmiini osui herttaisia essuja. Ostin heti pari kappaletta. Etsiskelin astioita ja kaunista, kankaista pöytäliinaa. Muutama vaatekin mahtui päälle ja liina löytyi viimeiseltä kirppikseltä, viimeisestä pöydästä. Liina oli laitettu kankaita- pussiin ja ostin näkemättä. Hinta ei päätä huimannut ( 2 euroa). Pöytäliina on niin meidän !
Olen etsinyt maljakkoa tulppaaneille. Meidän vanhat, mutta niin mieleiset, ovat pudonneet ja särkyneet. Ison, aidon ja ehjän Marikulhon ostin 15 eurolla. Löysin myös tavallisia, kivoja tarjoiluastioita, joita olen ollut vailla. Nyt löytyy pieniä lasikippoja salaatille, tomaateille tai vaikkapa kekseille. Olen joutunut laittamaan tarjolle usein jälkiruokakulhoissa tai leipälautasilla. Miten olenkaan pärjäillyt niin vähillä astioilla... vieläkin voisin ostaa kaunista ja kivaa. Ja heittää vanhaa pos. Kun yksi tulee tilalle, kaksi pitää heittää pois !
 Ja ruusuja...aaah, rakastan niin niitä ! Nämä mansetit ovat kivoja sellaisenaan, ellen joskus tarvitse niistä pelkkiä ruusuja jonnekin kivaan paikkaan...

2 kommenttia

  1. Kivoja löytöjä olet tehnyt. On aina mukavampaa löytää kirpparilta jotain tarpeellista kuin kaupasta:)
    Mutta ystävät ovat toden totta parhaita löytöjä.

    VastaaPoista
  2. Alkoi heti tehdä mieli kirpparille! Esiliinan värit ovat todella kauniit. Lapsuudenkodissani oli 60-luvulla olohuoneen verhot tismalleen samalla väriyhdistelmällä. Myös pöytäliina ihana.

    VastaaPoista