Hiukset ovat naisen kruunu

Minulla on usein kampausongelmia. Hiukset ovat ohuet ja tylsät... Laitan niihin itse välillä väriä ja leikkelen latvoja. Lämpörullat ovat minun pelastus. Kierrän hiukset hetkeksi rullalle, jotta saan vähän tuuheutta ja taipuisuutta. Tällä kerralla laitoin sivuille pienet letit ja kietaisin ne pienellä lenkillä taakse yhteen. Nopeaa ja helppoa.

5 kommenttia

 1. ...ja tosi hyvännäköistä. Pitäisi kyll enemmän tsempata tuossa hiustenlaitossa, liian usein liehuttelen vaan tukka auki. Tänään tullut postissa suoristusrauta, katsotaan mitä sen kanssa saa aikaiseksi.

  VastaaPoista
 2. Kaunis! Mulla myös "ohuet ja tylsät" hiukset ja kaikenlisäksi järkyttävästi sähköistyvät ja takkuuntuvat... Haluaisin pitää useammin auki, mutta auki pidettynä vaativat koko repertuaarin: pese, föönaa, laita rullat ja käytä vielä lopuksi mielellään kiharrintakin ja tue vielä tämä OPERAATIO HIUKST kaikilla mahdollisilla muotoilutuotteilla saavuttaaksesi tyydyttävän lopputuloksen... pariksi tunniksi! (tahi siihen asti, kun käy ensimmäinen tuulenvire, on kosteutta ilmassa tai laitat pipon päähäsi) ;D Siispä hiukseni ovat pääosin kiinni ja aion myös koettaa tätä söpöä lettikampaustasi!

  VastaaPoista
 3. Todella kivan näköinen! Samoin koko blogisi:) Hiukset ovat minulle todellinen murheenkryyni. Vaikka tähän ikään mennessä muuten onkin hyväksynyt itsensä sellaisena kuin on, nin upeat paksut hiukset herättävät minussa edelleen kateuden pistoksen. Omaa ongelmaani olen jo vuosia hoitanut tuuhennuksilla, vaikka ne kalliiksi tulevatkin.

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla, et muillakin on päänvaivaa mokomista hiuksista. Ajattelin rueta tekemään postauksia kampauksista, kun tykkään laitella aina kampauksia.

  VastaaPoista
 5. Voi miten kivannäköiset olet hiuksistasi saanut! :-) Musta ruusu tuo ihanan lisän lookkiin! Ihanaa uuden vuoden alkua :-)

  ♥: Anniina

  VastaaPoista