Meidän Joulu

Meidän joulu on rauhallinen, jo aikuisten ihmisten joulu. Vietämme joulua oman perheen kesken ja otamme rennosti. Meillä ei ole kaikki laatikot itsetehtyjä eikä pöytä notku leivonnaisia. Salaatitkin on kaupasta ostettu. Mutta koti on koristeltu ajoissa ja tytöt ovat tehneet joulusiivouksen. Minä joudun yleensä olemaan viime tippaan töissä ja yritän sen takia oikoa valmisteluissa.
Meillä on tapana kuunnella Joulurauhanjulistus, saunoa ja käydä joulukirkossa. Tällä kertaa  söimme jouluaterian vasta kirkosta palattuamme. Lahjojenjaon jälkeen pelailemme ja napostelemme herkkuja.
Joulupäivä on ihan paras ! Kaikki on valmista ja on aikaa. Voi tehdä mitä itse haluaa. Olen varannut kirjoja pöytälaatikkoon. Tekisi mieli myös skräpätä ja katsoa elokuvia. Vasta huomenna lähdemme kyläilemään...
 

3 kommenttia

 1. Voi miten ihana tipsu teillä on!
  Hyvää Tapaninpäivää!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Minttu ! Se on ihana kyllä, ihan paras koira meille !

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa todella mukavalta ja leppoisalta. Minäkin yritän ottaa rennosti, mutta pakko myöntää, että välillä ääneni sointi muuttuu metalliseksi, kun muut eivät toimikaan pääni sisällä olevan suunnitelman mukaan:)

  Hyvää uutta vuotta!

  t. Terhi

  VastaaPoista