Suihkulähteen alkulähteillä

Joskus unelmat voivat toteutua. Ei nyt ihan taivaasta tippumalla, mutta kovalla halulla ja työllä. Siirsin Kuunliljat pois seinustalta ja poistin nurmikon koko alueelta.
 Kaivoin kuopan Juhannusruusulle ja siirsin senkin vähän reunemmalle. Sen jälkeen aloitin suuren kuopan kaivamisen, joka toiselle kuoppaa kaivaa...
Tämän urakan jälkeen olikin takki aika tyhjä. Mies lähti innoissaan altaan ostoon. Onneksi hän jaksaa aina tukea kaikissa minun päähänpinttymissä. Aluksi tietysti vähän vastustelee "onko se nyt niin tärkeetä"... Mutta kun hän huomaa, että se on todella tärkeetä, hän lähtee mukaan. Ja lopuksi on aina kovasti tyytyväinen ! Sitten soviteltiin allasta paikoilleen.
 Allas ei ollut aivan vaaterissa. Seuraavana päivänä tyhjensin altaan ja kaivuuhommat jatkuivat. Laitoin myös hiekkaa reunoille ja tuin altaan hiekalla paikoilleen. Sitten lähdettiin taas pumpun ostoon. Ostin kaupasta pienimmän pumpun.
 Istuttelin loput liljat kirsikkapuun juurelle. En tiedä onko se niille paras paikka, mutta ainakin näyttävät hyvältä. Aion istuttaa erilaisia perennoja ja maanpeitekasveja pienelle pläntillemme. Toteutan nyt samalla myös toisen suuren unelmani...ruusutarhan ! Ehkä laitan tertturuusuja. Vaikka pihani on vielä kovin keskeneräinen, olen jo nyt tyytyväinen tulokseen. Tältä suihkulähteeni nyt näyttää.

4 kommenttia

  1. Tuon sinulle siihen ainakin hienonvärisen saksankurjenmiekan

    VastaaPoista
  2. Kiitos ! Kiva Ellu, kun tuot. Sain tänään Elinalta Akankaalia ja muita juttuja. En muista nimiä. Olen ihan innoissani. Join päiväkahvia siinä Jussin kanssa, niin piti jo laittaa sormet multaan...

    VastaaPoista
  3. Ihana suihkulähde. Kyllä noi kaivuuhommat vie voimat, mutta kun katselee tulosta on se sen arvoista.

    VastaaPoista