Nyt meillä alkoi pääsiäisen odottelu

En varsinaisesti ole mikään multasormi, mutta eiköhän ruohot sentään onnistu. Joskus olen kyllä onnistunut nekin pilaamaan. Minähän oikeasti rakastan kukkia ja varsinkin puutarhaa. Olen aina halunnut ruusutarhan ! Kerran yritin kasvattaa ruusuja. Ne kasvoivat ja kukkivatkin muutaman kesän. Luulin jo saavani köynnöksen ruusuista, mutta talvella kaikki paleltui. Luovuin unelmastani . Joka kevät möyrin pienessä piha- puutahassani, mutta en voi sanoa kovasti nauttivani siitä hommasta. Ihmettelen joka kerta, kuinka joku voi nauttia ja saada purettua stressiäkin puutarhahommissa. Minusta se on pakkopullaa, joka tuottaa tulosta tai sitten ei... Leipominen on paremminkin minun juttu. 
 

Appelsiinimuffinsit

200g margariinia
2 dl sokeria
3 munaa
2 tl leivinjauhetta
3 dl vehnäjauhoja
1/2 dl appelsiinista puristettu mehu
appelsiinin raastettu kuori
sisälle: appelsiinimarmeladia

Vatkaa margariini ja sokeri. Lisää kananmunat ja kuivat aineet ja app.mehu. Jaa muffinssivuokiin ruokalusikallinen taikinaa, laita marmeladi ja lisää päälle taikinaa. Paista 200 asteessa n. 15 min. Saa jäädä sisältä pehmeäksi. Kuorruta päällinen tomusokeri-app.mehu seoksella ja nompparelleja päälle.



2 kommenttia

  1. Sun blogissa käydessä mulle tulee aina Nälkä, vaikka koitan päästä kaikesta leivotusta eroon... Mutta ilman hapanta leipää ei voi elää. Kukaan, koskaan. Ainiin, mun jälkikasvu on 18,5 ja 16, molemmat poikia... pitääpä tehdä heistä joskus oma postaus!

    VastaaPoista
  2. Joo, minäkin tykkään ruisleivästä ja pääasiassa syönkin vain sitä. Ja herkkuja tietty, mut ei joka päivä.

    VastaaPoista