Pihalla kuin lumiukko

Nuoret laittavat blogeihinsa muotia ja päivän asukuvia. Minua kiinnostaa keski-ikäisen naisen pukeutuminen. Meillä on mielessä paljon rajoituksia... ei saisi näyttää teiniltä, ei vanhanaikaiselta eikä tätimäiseltä. Pitäisi olla nuorekas ja ajanmukainen. Omassa pukeutumisessaan miettii, pystyykö täyttämään kaikki kriteerit. Kysyin kerran tyttäreltä neuvoa huivin käyttämisessä. Kietaisin huivin kaulaani ja kysyin mielipidettä, onko hyvä. "Vain lumiukot käyttävät huivia noin !" Kiva tietää. Otin ompelukoneen esille ja ompelin vanhoja huiveja tuubeiksi.

 Ostin  kevääksi pitkän mokkatakin. Pidän sitä hameiden ja mekkojen kanssa, eikä se ole hassumpi farkkujenkaan kanssa.

4 kommenttia

 1. Mutta sulla on helppoo, kun oot hoikka ja sirpsakka ihminen! Nuorison mielipidetä ei hirveesti kannata kysellä, niiden mielestä kun äitin pitäs näyttää aina äidiltä. Kannattaa ennen kysyä omien lasten kavereilta, mä luulen!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Kuulin juuri hyvän jutun, kun aikoinaan joku oli ihmetellyt pyöreähkön naisen hyvää olemusta. Ei läskiä eikä makkaroita näkyvissä. Toinen oli siihen tokaissut, että "hänellä pitää olla hyvät liivit" Ja se pitää kyllä paikkansa. Kun on alla hyvä "paketti", vaatteet istuu paremmin päälle. Eikä tarvitse lähteä rehkimään...

  VastaaPoista
 3. Täällä nauran yksikseni. Lumiukkojuttu on kyllä paras! Kerro sille arvostelijallesi terveiset.

  VastaaPoista
 4. Pitääpä kertoa, Ellu. Omilta lapsilta saa kyl rehelliset vastaukset, ne ei hienostele eikä sääli. Kylmä totuus vaan päin naamaa !

  VastaaPoista