Meikkituokio Oriflamella

Meikkaus ei ole koskaan ollut minun vahvimpia alueitani, enkä ole ollut edes kovin innostunut. Nyt keväällä kuitenkin minulle osui "arpajaisvoitto", jossa sain kutsua ystäviäni Oriflamen meikkaustuokioon. Meille annettiin opastusta meikkaukseen ja kokeilimme monenlaisia sävyjä. Jokainen teki itselleen Oriflamen tuotteilla kevyen arkimeikin.
Meikkivarastoni olikin sattumoisin suurinpiirtein nolla, joten tein pienen tilauksen perusmeikkejä, joilla pääsen alkuun. Tilasin pohjustusvoiteen, meikkivoiteen, luomivärin, huulipunan, muotoilupaletin (aurinkopuuteri, highlighter,poskipuna) ja muutaman siveltimen. Oli kiva kuulla  nykytrendejä ja oppia itse laittamaan kaunis, luonnollinen meikki. Ihastuin heleän punaiseen huulipunaan.
Saisimme kuulemma samanlaisen kauneustuokion, jossa opastettaisiin ihonhoitoa. Jos asut Jyväskylän lähistöillä ja haluaisit ihonhoitotuokioon, ota minuun yhteyttä. Minua kiinnostaisi kovasti ihonpuhdistus ja kosteuttaminen. Olin iloisesti yllättynnyt Oriflamen tuotteista. Tuotteita ei ole testattu eläimillä ja laatu tuntuu hyvältä. Hinnatkin olivat kohtuullisia.

Ei kommentteja