Lämpimin mielin

En voi kutsua itseäni jouluihmiseksi, mutta pikkuhiljaa minäkin joulun laittamiselle lämpenen. Lapsesta asti olen kokenut joulun työlääksi, stressaavaksi ja kiireiseksi. Ammatinvalintani ei helpota tuntemuksiani lainkaan, sillä asiakkaani haluavat kaiken putipuhtaaksi jouluksi ja kodit kuurataan saunoja myöten. Ja kaikki haluaisivat siivousaikansa tietysti jouluviikolle...
Onneksi tyttäremme syntymäpäivät sattuvat marraskuun loppuun, niin minäkin innostun vähän laittamaan joulun tunnelmaa kotiin. Tänä vuonna vietimme synttäreitä meillä herkutellen ja lopuksi keilaten. Nykyään leivon harvoin, kun tytöt ovat muuttaneet omiin oloihinsa ja olen hurahtanut enemmän tähän nyky terveysbuumiin. Syön terveellistä ja kuntoilen, milloin ehdin tai paikat ovat kunnossa. Sekään ei ole enää tässä iässä itsestäänselvyys.
Tervetuloa talven ja joulun odotus!

6 kommenttia

 1. Voi miten kaunista! Minäkin alan pikkuhiljaa lämmetä joulunlaittamiselle, kun lumikin tuli ja teki maisemasta ihanan jouluisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Luminen maisema on kaunista ja vaaleus piristää mieltä. Ei ole niin synkkää ja mustaa. Onhan tuo joulu kyllä mukavaa rauhoittumisen aikaa...

   Poista
 2. Ihana juhla ♥

  Minä alan laitella joulua vasta ihan lähellä joulua. Tai tein sentään joulukalenterin blogiin. Mun leipomukset ovat vähän sellaisia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän meillä kotonakin oli tapana...joulukuusikin tuotiin aattona sisään. Tuntuuhan se joulu silloin erityisen joululta! Minä olen kaikissa asioissa hyvissä ajoin :)))

   Poista
 3. Ihanalta kuulostaa sielläkin. Joulu!😘
  Ja suloiset nuo luistimet tuossa sydäme päällä!👍

  VastaaPoista