Pumpkin spice latte

Kahvi-aiheella on tästä kiva jatkaa, kun vauhtiin olen päässyt. Minun postailut ovat säännöllisen epäsäännöllisiä, mutta kirjoittelen fiiliksien pohjalta. Välillä ei vaan inspiroi yhtään. Sitten kun innostun, tulee monta postausta peräjälkeen. Tyhmää toisaalta, mutta en viitsi aiheuttaa itse itselleni yhtään ylimääräistä stressiä. Ja vieläpä harrastuksesta. 
Kävin tiistai-aamuna hakemassa nuorimman tyttäreni Seutulasta. Hän palasi Australian matkaltaan. Kone laskeutui 6.05 ja olimme ehtineet levätä kuusi tuntia läheisessä hostellissa. Pitkä työpäivä takana ja reissuaminen näkyy koko olemuksesta. Tyttärien riemukas seura ja aamukahvi Starbucksissa antoi puhtia paluumatkaan. Toinen tyttäreni suositteli herkullista syyskahvia, Pumpkin spice lattea. Siinä maistui ihana kaneli ja vanilija.
Ajattelin kokeilla kahvia netistä löytämälläni ohjeella. Mittailin aineita ja keittelin kurpitsanpaloja. Vahvaa kahvia ja soijajuomaa. Kahvinkeitto vaati tosin hieman kärsivällisyyttä. Tunti siinä valmisteluissa hurahti, mutta olihan se sen arvoista!

10 kommenttia

 1. Kuulostaa herkulliselta, vaikka en kahvi-ihminen olekaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa kahvissa ei tarvitsekaan... kurpitsaa ja ihania mausteita. Tuntui oikeastaan jälkiruualta. Seuraavaan satsiin laitan ehkä vähemmän kurpitsaa ja enemmän kahvia.

   Poista
 2. Kiitos vinkistä! Googletten ensi viikonloppuna ohjeen ja kokeilen. Hyvä kahvi on arjen luxusta ja mielelläni myös vähän ” hifistelen” saadakseni sitä.
  Ihanaa syksyn jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kannattaa kokeilla. Minulla oli ehkä vähän liian paksua. Mutta hyväähän se oli ja terveelistä!

   Poista
 3. Näyttää ja kuulostaa herkulliselle!
  Ihanaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Kahviakin on nykyään niin moneksi!☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, pitäisi maistella kahviloissa aina eri kahveja. Minun tulee otettua yleensä vanhaa tuttua....

   Poista
 5. Enpä ole moista kahvia maistanutkaan, tosiaankin pitäisi enemmän kokeilla uusia makuja :) Ihana kuppi ♥

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Itsekin pidän noista kupeista.

  VastaaPoista