Rakkautta ilmassa

Helteisenä heinäkuun lauantaina, saimme olla todistamassa nuorta onnea ja avioliiton alkutaivalta. Mieheni veljentyttö sanoi "Tahdon". Koska hääjuhlassa annettiin lupa kuvien julkaisemiseen, halusin laittaa tännekin kuvan erityisen kauniista hääparista. Pari siunattiin Säynätsalon kirkossa ja juhlaa vietettiin Juurikkasaaressa. Paikka oli mitä kaunein järven läheisyydessä. Tunnelma oli lämminhenkinen ja rento. Oli kivaa olla vieraana ja nauttia hyvästä seurasta, ohjelmasta ja ruuasta.
Minun on yleensä vaikea löytää kaupoista juhla-asua, niin ajattelin ommella mieleisen itse. Halusin mekkoon hihat, väriä ja naisellisuutta. Onneksi aikaa oli runsaasti, sillä ilman ongelmia en tästä projektista selvinnyt. Ensimmäinen haaste oli kaavojen löytyminen. Kaavakirjat ovat täynnä upeita avonaisia, hihattomia luomuksia, jotka hivelevät solakkaa uumaa. Kipaisin kirpparille ja löysin sopivan mekon sopuhintaan, jonka leikkasin kaavoiksi. Toinen oli rimpsujen kiinnitys... Kaiken kiireen keskellä mekko valmistui kuitenkin hyvissä ajoin jo siskonpojan rippijuhliin.
Kävin kampaajallani, joka laittoi tällä kerralla suuren, kiharaisen nutturan niskaan. Otsahiukset taivutettiin pienen pohdinnan jälkeen taakse. Nuorempana minulla olikin aina pitkät otsahiukset pannalla taakse vedettyinä, mutta nyt se tuntui hiukan vieraalta. Mutta mitäpä siitä, kaikkea kannattaa aina kokeilla! Tyttäreni teki perjantaina minulle kasvohoidon ja laittoi meikin juhla- aamuna. Valmistautuminen juhlaan oli kerrankin leppoista ja helppoa. 


8 kommenttia

  1. Kaunis hääpari siellä.💕
    Ja niiin ihanan juhlamekon olet ommellut. Väri sopii hyvin sinulle ja tuo röyhelö on tosi kiva yksityiskohta. Huippu ompelija olet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hääpari oli upea, todella! Kiitos Kaisu! Katselin alkuun neutraalimpaa mekkokangasta, mutta uskalsin räväyttää...

      Poista
  2. Sinulle sopii hyvin tuo kampaus, jossa otsahiukset on vedetty taakse. Ja takaakin kampaus on upea. Kaiken kaikkiaan tosi juhlava ja kaunis kokonaisuus ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pauliina! Vanha tuttu kampaus on aina turvallinen, mutta välillä pitää uskaltaa ottaa pieniä riskejä.

      Poista
  3. Oi miten kaunis hääpari siellä! ♥ Mutta hei, kukas on tuo punapukuinen kaunotar?? Mä ihan totta katsoin eka, että onkos tämä nyt sitten morsian toisissa vaatteissa... olet aivan ihastuttavan näköinen ja ihan todella kuin nuori tyttönen tuossa mekossa ja kampauksessasi!! ♥ Todella kivasti sopii sulle tuo tukka ylhäällä -tyyli!

    VastaaPoista
  4. Hei vaan,
    Mutkan kautta tupsahdin airinkoiseen blogiisi ja luin heti monta postausta. Taidanpa jäädä lukijaksi!
    Mekkosi on kerrassaan hurmaava ja juurikin lempiväriäni: voisin sujauttaa ylleni heti.
    Tervetuloa vastavierailulle Villa Kardemummaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipa kiva ylläri, että tupsahdit blogiini. Mukava kuulla, että blogini tuntuu aurinkoiselta ja jäit seurailemaan. Lämpimästi tervetuloa! Minäkin liityin sinun lukijaksesi. Selailin pikaisesti ja paneudun ajan kanssa blogisi syövereihin. Mielenkiintoista!

      Poista