Ylppärileivontaa

Olin lupautunut järjestämään ylioppilasjuhlatarjoamiset ja -tarjoilut. Homma käy periaatteessa jo aika helposti rutiinilla, mutta pienet yllätykset saa joskus verenpainetta koholle. Tekstari nukkumaan käydessä "kakkujen ympärille pitäisi tehdä (tai ostaa) ruusuja" oli viedä yöunet. Aloin kiivaasti miettiä, miten taion aamulla vaaleanpunaisia ruusuja ja kuinka paljon niitä siis oikeesti pitää tehdä. Millä ihmeen ajalla... kakut päällystämättä jne. Aamulla ajatus oli kuitenkin valoisampi ja tartuin "härkää sarvista" ja siis vaan tein ne ruusut. Yöllä miettiessä päätin, että kaulin ison levyn, otan erikokoisilla muoteilla terälehtiä ja teen sarjatyönä.
Teksti sopii myös minulle, minä tein sen:)))
Gluteenittomaksi juustokakuksi tein mango-valkosuklaakakun. Löysin netistä ohjeen, jota vähän muokkasin mangopilttisoseella, koska en löytänyt mangotuorejuustoa.
 Poropiirakat olivat näissäkin juhlissa taas menestys!

4 kommenttia

  1. I made it... Ihan sun tyylistä: jos ruusuja pitää olla, niin ne tehdään eikä siinä sen kummempaa :D Hieno ku mikä se kakku. Muitakin herkkuja katsellessa tuli vesi kielelle... Kyllä taas olet tehnyt upeat tarjoamiset!!

    VastaaPoista
  2. Herkulliset ja hyvännäköiset tarjoilut olet loihtinut juhliin, Leena. 🤗

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista