Veden äärellä


 


Tänä kesänä meille tarjoutui mahdollisuus erilaiseen juhannuksen viettoon. Siskon perheen upea, huvilamainen talo oli vapaana vuokralaisista. Saimme mennä sinne nauttimaan meille niin harvinaista herkkua. Suuret kiitokset heille!
Suunnittelin omassa päässäni pitkää viikonloppua kaikkien omien rakkaitten seurassa. Ajattelin, että tytöt ottaisivat poikaystävänsä mukaan, yöpyisimme koko porukalla, grillailisimme, saunoisimme, uisimme, pelailisimme, veneilisimme, rentoutuisimme yhdessä ja yksin. Kaikki saisivat tehdä mitä haluaisivat, olla rauhassa tai seurassa. Luulin, että haaveeni on kaukana toteutumisesta. Luulin, että "täydellistä kesää" vietetään vain televisiossa. Pelkäsin, että toivon liikaa...
Omista epäluuloista huolimatta, päätin yrittää. Kaikki halusivat tulla mukaan. Olin siitä iloisesti yllättynyt! Raahasin äidiltä patjoja ja mattoja. Pakkasin auton täyteen kaikenlaista tarpeellista. Sähkögrillikin mahtui mukaan...
Toiveet voivat toteutua. Toki pitää nähdä myös paljon vaivaa niiden toteuttamiseksi. Mutta kahvihetki laiturilla seitsemän aikaan aamulla palkitsee.
Kaverukset olivat myös kovasti juonessa mukana.
Tiedättekö mistä tietää, että perheen yhteinen viikonloppu onnistui täydellisesti? Meidän nuorin tytär kysyi, voisimmeko viettää vielä "toisen juhannuksen".  Voi niin mielellään. 
 

4 kommenttia

 1. Oi miten hienoa, että kaikki onnistui haaveidesi mukaisesti! Ja näyttää kyllä ihanalta tuo paikka!

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus! ♥ Tosi kivaa, että haaveestasi tuli totta! ♥

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana juttu! 💚 Unelmat ovat toteutettavissa! 💚

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihanista kommenteista! Olette kultaisia, kun ilahdutatte minua!

  VastaaPoista