Pikkuruinen vierashuone

Tuskin koskaan sisustus on valmis, mutta nyt on välillä laitettava piste. Huonetta voi kuitenkin jo käyttää ja kaikki toimii. Ajatus oli, että valitsen mahdollisimman paljon käytettyä ja teen itse. Levitettävä vuode ostettiin kuitenkin Ikeasta. Käytännöllisyys ja laatu menivät nyt edelle. Tyynynpäällisiä tein itse, ostin käytettynä ja tilasin myös H&M home- sivuilta.
Ikivanha piianpeili sai uuden maalin pintaansa. Vaihdoin myös peilin vanhan, käsintehdyn peilin tilalle.
Halusin klaffilipaston itselleni ja se hankittiin myös Ikeasta. Vanhat rottinkivaunut ovat siskoltani lainassa. Hyllyillä on värssykirjoja, ystäväni kirjat ja muistovihkoja kansakouluajoilta.
Heräteostokseni kirpputorilta löysi vihdoin paikkansa pyörittyään milloin lattialla ja milloin hävitysuhan alla oltuaan. Hieman piti miehelle selittää, mitä virkaa esineellä on. Tässähän voi vieraat tehdä pienen aamuisen kasvopesun ennen eteisaulaan saapumistaan....
Mielessäni olevien tuolien etsiminen teetti työtä. Välillä tuntui, ettei maailmassa ole sellaisia tuoleja, joita halusin. Kunnes Torista bongasin tuolit, jotka olivat sadan kilometrin päässä. Mitäpä mies ei tekisi vaimonsa eteen. Lähdimme huristelemaan kohti Viitasaarta ja tuolit takapenkillä pysähdyimme vielä tienvarsikirpputorille. Sieltä tavara-ja romuröykkiöstä löysin käsintehdyn kuparin värisen tarjottimen kynttilöilleni ja pyöreän pöytäliinan. Ei todellakaan ollut turha reissu. Toki tuolit vaativat pientä fiksausta, mutta siitä sitten seuraavassa postauksessani.

Ei kommentteja