Nautintoja

 Juhannuksena on aikaa rauhoittua, levätä, syödä hyvää grilliruokaa ja saunoa. Iso kirjapino on alkanut myös madaltua. On nautinnollista lukea, lukea ja lukea. Tällä hetkellä on menossa Anna-Leena Härkösen Onnen tunti.
 Me ei vietetä juhannusta veden äärellä, eikä enää edes omalla pihalla. Aika hassua, mutta ei ole ollut ikävä pihoja. Olen helpottunut työmäärän pienentymisestä. Olen kuitenkin luonteeltani sellainen, että kaiken pitää olla kunnossa, jotta voi rentoutua. Nyt nautimme pienestä parvekkeestamme. Täällä on mukava lueskella, istuskella ja vilvoitella löylyjen välissä.
Halusin parvekkeelle vain vähän kukkia ja tilaa kahvitteluun sekä pyykkien kuivatukseen. Peitimme ilmalämpöpumppurumiluksen ja kuivatusnurkkauksen verhoilla. Pyykki kuivuu nopeasti silloin, kun pöhötin on päällä ja puhaltaa suoraan pyykkeihin ilmaa. Toki parveke on myös aika lämmin lasituksen ansiosta viileälläkin säällä.  Näin parvekkeesta tuli meille viihtyisä ja toimiva.
2 kommenttia

 1. Heips, kiva kun päivitit blogiasi, sitä on aina kiva lukea ja katsoa kuvia kauniista kodistasi:)
  Miten teillä on huonejärjestelyt nyt kun kerroit tyttöjesi muuttaaneen pois kotoa?
  Aurinkoista ja rentouttavaa kesää!
  t. Lotta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Olipa kiva saada kommentti, jonka huomasin vasta nyt. Tosiaan, meillä on nyt oikea makuuhuone ja vierashuonetta valmistellaan. Hommat ovat vielä vähän kesken, mutta tulen postailemaan, kun alkaa olla jotakin valmista. Vierashuoneesta olisi kiva saada toimiva moneen tarkoitukseen. Syksyllä viimeistään on varmasti jotakin kerrottavaa.

   Poista