¾ pussillinen ruispastaa
250 g kinkkusuikaleita
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
öljyä
1 tlk tomaattimurskaa (chili)
1 juustokermaa
suolaa, mustapippuria
paprikamaustetta, oreganoa
2 dl juustoraastetta
keitinlientä
Keitä ruispasta reilussa, suolalla maustetussa
vedessä VAIN 3min.
Kuullota pilkottu sipuli ja valkosipuli. Lisää
tomaattimurska, kinkkusuikaleet, mausteet ja kerma. Heitä valutettu pasta
sekaan. Lisää keitinlientä niin paljon, että tuntuu sopivalta. Itse laitoin
ehkä pari desiä. Pasta turpoaa vielä
uunissa. Paista vuokaa 150 asteessa n. 40 min, lisää juustoraaste ja paista
vielä 5- 10 min. Tarjoa salaatin kanssa.
Kuullostaapa muhevalta...Vois soijarouheella tai tonnikalalla kokkeilla :)
VastaaPoistaOn ihana vuoka. Voi tehdä vaikka kasviksilla. Alkuperäisessä ohjeessa oli myös herkkusieniä.
VastaaPoista