Pitkä odotus...

Joskus tuntuu, että elämässä ei tapahdu mitään. Tämä syksy on ollut täynnä tapahtumia, odotuksia, suuria tunteita. Viikko sitten veimme rakkaan kuopuksemme lentokentälle. Hänen suuri haaveensa ja unelmansa toteutui. Hän pääsi televisio-ohjelmaan, joka kuvataan Los Angelesissa. Tuntui haikealta laittaa lapsi yksin maailmalle.
Ikävän tunteita on helpottanut meidän hurja remontti. Olen töiden jälkeen kiiruhtanut uuteen kotiimme paklaamaan, teippaamaan, tapetoimaan ja järjestelemään. Välillä ihan pyörryttää tämä  vauhti. Kun ostimme asunnon, ajattelimme, että muutamme suoraan sisään. Kylpyhuone ja sauna piti kuitenkin laitattaa, niin innostuimme pieneen pintaremonttiin. Kun maalaa seinät, pitää maalata ensin katot. Ja kun maalaamaan alkaa, pitää maalata kaapit, listat ja kaikki. Aivan mahdoton homma!

2 kommenttia

  1. Pitkästä aikaa täällä. Kiva nähdä kuulumisia :)

    VastaaPoista
  2. Luin tämän vanhan jutun kun sattui olemaan tuossa "mainoksena" niin vaikuttava kuva. Katselin pitkään tuota kuvaa sinusta ja kuopuksestanne. Siinä on jotakin aivan mahdottoman liikuttavaa ja koskettavaa <3

    VastaaPoista