Syntymäpäiväjuhliin...

IMG_8892 Tein oikein vanhanajan Bostonkakkua kanelilla ja sokerilla. IMG_8880 Jälleen kerran hedelmätäytekakkua! IMG_8877 Löysin kivan vinkin täytekakkujen siirtelyyn. Leikkaa pyöreä paperi ja siihen "vetoläpyskä". Kakkua on helppo siirrellä ja lopuksi voi leikata läpyskän pois, kun kakku on tarjoilualustallaan. Ihmettelen tätä oppimisen tarvetta ja määrää. Huomenna menen lisää oppimaan... Pääsin kakkujentekokurssille ja olen enemmän kuin innoissani!

4 kommenttia

  1. Oikein vesi kielellä katselin kuvia :9
    tosi herkullisen näköisiä ..nams !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt onnistui pullakin , pehmeää ja hyvää. Ei liian kauan paistunutta, muttei raakaakaan.

      Poista
  2. Oletpas oikein kakkumestari!
    Muuten sain muinoin ex-anopiltani - nyt 102v - hyvän keinon täytekakun nosteluun, jota käytän aina vieläkin. Säästän kahvipaketin pakkauksen,leikkaan siitä kakun kokoisen pyörylän ja rupean kokoamaan täytekakkua sen päälle, siis sille puolelle joka on ollut kahvia vasten.Kokoan kakun täytteinen päivineen ja usein levitän vielä kermavaahdotkin (jos teen kermakakun)päälle ja reunoille. Sitten nostan kakun kahden teräksisen paistinlastan avulla tarjoiluvadille ja koristelen sen siinä. Kahvipaketin folio tukevoittaa koko kakun vaikka olen sen kostuttanutkin jo. Kakkua leikatessa ei folio pehmene niikuin voipaperi. Voishan siihen jättää sen läpyskänkin ja siirrellä sillä, jonka sitten leikkaa pois.
    -MUR-MUR-

    VastaaPoista
  3. Kiitos! Pitääpä kokeilla niksiä, hyvää uusiokäyttöä...

    VastaaPoista