Rohkea rokan syö...

Halusin vähän vaihtelua hiuksiini. Pikkuhiljaa niihin on tullut aina vaan tummempaa sävyä. Toisaalta olen viihtynyt tummana, mutta nyt halusin vaaleampaa ilmettä. Mietin, menenkö kampaajalle vai kokeilenko onneani. Valitsin jälkimmäisen, vaikka siskoni kysäisi "oletko ennen ...?
 Ostin värinpoistoaineen ja vaaleahkon värin.Luin ohjeet huolella ja aloitin värinpoistolla. Ohjeissa varoiteltiin, että hiuksista saattaa tulla punaiset. Ensimmäisen käsittelyn jälkeen hiukseni näyttivät tältä. Käsittely on hiuksille aika rankka...
 Seuraava käsittely oli värjäys. Tässä näette lopputuloksen.


10 kommenttia

 1. WAU! Upea väri ja mikä kiilto!! Pitkien hiusten värjäys on varmaan vähn haasteellisempaa, kuin tälläisen ihan lyhyen mallin, johon värin saa levitettya tosi helpolla. Mutta on tuo upea, wautsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin, jännittää aina, et tuleeko tasainen väri.

   Poista
 2. Toisen kuvan kohdalla ajattelin, että käsittely pilasi hiuksesi kokonaan. Onneksi lopputulos näytti hyvältä. Kuin suoraan kampaajalta tulessa :)

  Vierailen täällä ekaa kertaa. Kivalta näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin itsekin kauhuissani... kuvakin on todella huono, kun itsekseni ( tietty) värjäilin ja jouduin ottamaan kuvankin itse.

   Poista
 3. Hyvältä näyttää! Vau mikä sävy ja kiilto:)
  Itse olen lopettanut kotivärjäykset vuosia sitten, pilalle menneiden värjäysten vuoksi.
  Pahimmillaan ainoa korjaus oli leikkauttaa ihan lyhyeksi. En enää ole rohjennut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen pakosti joutunut opettelemaan tyttöjeni hiusten kanssa. Meillä on kolme pitkähiuksista teiniä, joiden hiuksia olen vaalentanut, tummentanut ja siltä väliltä. Välillä on nukuttu pipo päässä, välillä on kirjoitettu poissaololappua kouluun ja viime keväänä maksettiin kallis kampaaja reissu.

   Poista
 4. Lopputulos näyttää hyvältä:)
  Kaunis väri ja upea kiilto hiuksissa.

  VastaaPoista
 5. On kaunis lopputulos hiuksissasi! Värinpoisto+laitto on hiuksille aika rankka kokemus, muista läträtä hoitoainetta ihan vaan paljon ja vähän sen päällekkin!
  Itse päätin keväällä, viiden vuoden hiusten itsehoidon jälkeen kääntyä ammattilaisen puoleen. Halusin punaisen kauden jälkeen oman värin takaisin ja toki kun mittaa on tullut useampi kymmenen senttiä, niin... oma kädet ei enää riittäneet leikkamaan tasaisesti takaa. Ikävämpi puoli hommassa on kahdeksan tunnin työpäivän istumisen jälkeen istua vielä 2-3 tuntia pukilla, mutta toisaalta kun joku hieroo päänahan sen on aivan ihanan rentouttavaa!

  VastaaPoista
 6. Kiitos. Minä laittelen itse värit ja muut, kun kampaajalla on aika kallista käydä. Meidän talon naisilla kun on kaikilla pitkät hiukset. Toisaalta niitä ei tarvitse jatkuvasti pitää mallissa. Minä olen aina leikannut meidän perheen hiukset ja hyvin on kelvannu.

  VastaaPoista