Kesästä pitää nauttia

Käytin pitkästä aikaa koiraa kunnolla ulkona ja innostuin keräilemään kukkia. Tultiin sisälle ja lähdin samantien uudelleen etsimään lisää kaunistuksia. Nyt sisälläkin tuoksuu ja tuntuu kesältä...
 Ei ole oikein ollut kesäfiilistä. Olen tehnyt paljon töitä touko-kesäkuussa ja voimat alkavat olla kohta loppu. En ole jaksanut keskittyä tähänkään, rakkaaseen harrastukseeni. Ideoita on päässä pyörinyt, mutta touhua on ollut pihalla ja sisällä enemmän kuin kylliksi. Välillä on pitänyt ihan heittää pitkäkseen ja relata...
 Lisäksi meidän vanhin tytär on muuttamassa "omaan" pieneen kaksioon. Tunteitten ja tavaroiden sekasorto vallitsee nyt meillä, mutta kaikki taas tasoittuu aikanaan. Yritän näiden kukkien voimalla saada voimia ja toivottaa teille kaikille lukijoilleni oiken ihanaa Juhannusta ! 

7 kommenttia

 1. Hip hei,
  täällä olisi muutama ruusun taimi sulle odottamassa!

  VastaaPoista
 2. Oi voi, tunnemyrsky lapsen lähtiessä kotoa on melkoinen. Oma tyttäreni lähti "maailmalle" muutama vuosi sitten ja onneksi hyviässä hengessä - välit meihin vanhempiin on olleet aina hyvät. Kyllä sitä silti vaan silloin lapsen lähtiessä kuitenkin mietti kaikenlaista.
  Toivottavasti teilläkin kaikki sujuu kuitenkin hienosti ja sopeudutte vaivattomasti uuteen.

  Ihanaa juhannusta!

  VastaaPoista
 3. Niin pittääki...Riemukasta jussia sinulle :)

  VastaaPoista
 4. Aurinkoista ja toivottavasti rentouttavaa juhannuksen aikaa sinulle!

  VastaaPoista
 5. Kiva kuulla kuulumisia:)
  Kauniita kuvia ja kukkia. Muistan kun esikoinen muutti pois,itkin pakatessa.Meni pitkä tovi ennekuin "selvisin".Nyt tytär on muuttamassa yhteen poikakaverin kanssa.On jo helpomapaa:)
  Hyvää Juhannusta myös sinulle!

  VastaaPoista
 6. Hyvää juhannusta sinulle Leena! Yritä ottaa lunkisti ja kerätä voimia tuleviin, talvella näitä kesän muistoja kuitenkin tarvitaan, että jaksaa pimeän kauden yli.

  VastaaPoista