Vanhojentanssit

Eilen saimme kokea taas kaunista ja ihanaa. Keskimmäinen tyttäremme oli vanhojentansseissa. Hän oli pukeutunut keltaiseen unelmaan. Nautin täysin siemauksin nuorten upeasta tanssista. Oma lapsi herkistää tietysti eniten...

6 kommenttia

 1. Voi ihanaa, sinäkin sait nauttia prinsessastasi<3 Kyllä tuo perinne on mielestäni hieno juttu...siinä oppii nuori myös paljon ja joutuu näkemään vaivaakin juhlien onnistumikseksi. Tuo on meille äideillekkin sellainen henkinen palkanmaksu päivä, vaikka rahaa kuluukin;)

  VastaaPoista
 2. Puhuttiinkin siitä, että on hyvä kun koulussa opetetaan valmistamaan ja valmistautumaan suuriin juhliin. Opetetaan pukeutumiskoodia ja juhlavaa käyttäytymistä. Hyvää harjoitusta esim. häiden suunnitteluun. Meillä ei mennyt paljon rahaa valmisteluun, koska tyttö halusi laittaa itse meikin, kampauksen ja kynnet. Pukukin tilattiin mittojen mukaan edullisesti. Itse lyhensin mekkoa ja ompelin römssyalushamosia.

  VastaaPoista
 3. Tyttösi on niin kaunis! Kuitenkin nuoren ja herkän näköinen, ei liian aikuismainen. Mekin kotona juttelimme siitä, miten paljon asioita tuossa tanssiprojektissa oppii. Tanssitaidon, käytöstapojen ym. lisäksi meidänkin poika nouti itse Helsingistä vuokrafrakkinsa ja hoiti myös palautuksen ajallaan, puku asianmukaisesti pakattuna. Sekin on mielestäni hyvää harjoitusta asioiden hoitamiseen.

  VastaaPoista
 4. Totta. Ja järkevää opettaa vuokraamiseen. Saisivat enemmän tytötkin "kierrättää" pukujansa, mutta kun kaikki haluaa oman unelman...

  VastaaPoista
 5. Kaunis on todellakin tyttäresi, ja kaunis puku ja kampaus, kokonaisuus. Itsekin vanhoja tanssineena aikanaan, osaa arvostaa tuota juhlaa. Nähtäväksi jää, pääseekö tämä äiti joskus herkistelemään. Meidän kaksikymppinen kun ei lukioon mennyt. Toivon, että joku lapsistamme kuitenkin.

  VastaaPoista