Broilerisalaattia ja hedelmäkiisseliä

Broilerisalaatti on meidän perheen melkeimpä lempiruokaa. Välillä sitä on liiankin usein, niin tulee pientä kyllästymistä. Paistan broilerin rintafilettä paistinpannulla ja valkosipulipatonkia uunissa. Salaatti vaihtelee sen mukaan, mitä aineksia sattuu jääkaapissa olemaan. Itse laitan omaan salattiin usein aurinkokuivattua tomaattia, suolakurkkua ja herne-maissi-paprikaa. Erilaiset juustot ja viinirypäleet tuovat myös vaihtelua salaattiin. Ja jälkiruuaksi tein hedelmäkiisselin. Sain äidiltäni hyvän ja helpon ohjeen. Keitä ananas-mandariinituoremehu ja suurusta se kiisseliksi. Lisää sekahedelmäsäilyke liemineen ja viipaloi vielä vähän banaania. Mukava vaihtoehto hedelmäsalaatille.

3 kommenttia

  1. Kiitos Leena vierailusta. Täältä löydänkin vinkkejä jopa nuorten naisten elämään ;) Ja kiitos kiisseliohjeesta. Eipä ole tullut tuo mieleenkään, varmasti meidän junnut tykkäisivät. Neiti on erityisesti salaattien perään, joten jos sulla on hyviä salaattiohjeita, lueskelen mieleläni niitäkin täältä blogistasi. Itse en ole mikään erityinen kokkaaja. Enemmän tuntuu vuorotyön kiireessä koko ruuan laitto varsinaiselta rasitukselta.

    VastaaPoista
  2. Yritän pitää mielessä nuo salaattiohjeet. Minä olen aika innokas laittamaan ruokaa. Ja muutenkin tekemään kaikkea kotiin liittyvää.

    VastaaPoista