Vegaani Tiikerikakku

Tiikerikakun ainekset: 4.5 dl vehnäjauhoja, 3dl sokeria, 3tl leivinjauhetta, 2tl vanilijasokeria, 1 dl mantelimaitoa, 1dl sulatettua margariinia, 1 dl kiehuvaa vettä. Päälle maidotonta sulatettua suklaata.
Kuumenna uuni 175 asteeseen ja jauhota kakkuvuoka. Sekoita kuivat aineet keskenään, paitsi kaakaojauhe. Lisää kuiviin aineksiin lämmitetty maito/kerma, sulatettu margariini ja lopuksi kiehuva vesi. Sekoita hyvin keskenään. Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita toiseen kaakaojauhe. Kaada voideltuun vuokaan ensin vaaleaa taikinaa, sitten rukseaa ja lopuksi vaaleaa. Painele lastalla keskeltä, että kuvio muodostuu. Paista uunissa 40-45 minuuttia.

1 kommentti