Kaalilaatikko

Kaali on minun lempparia kaikissa muodoissaan. Syön kaalia myös raakana, samalla kun valmistan siitä ruokaa. Kaalipata, kaalikeitto ja kaalikääryleet ovat herkullisia. Tälläkertaa tein kaalilaatikkoa. Ruskistin pannulla jauhelihan ja sipulin, maustoin sen suolalla ja pippurilla. Siirsin jauhelihan toiseen astiaan ja paistelin silputun kaalin. Lisäsin desin vettä, lihaliemikuution ja tähteeksi jäänyttä riisiä pari desiä. Sekoitin jauhelihan kaalin sekaan, lisäsi 2 desiä ruokakermaa ja annoin hautua hetken. Laitoin seoksen vuokiin ja paistoin tunnin 200 asteessa.

4 kommenttia

  1. Ah, minun lemppariruokaa! Betoninvalamisesta: mun postauksessa ei ole työvaiheita tarkasti. Netistä varmasti löydät sellaiset.

    VastaaPoista
  2. Nami nami kaikki kaaliruuat on niin ihania...Lapsena niitä inhosin, nyt ne on suurinta herkkua!

    VastaaPoista
  3. Samoin täällä, kaikki kaaliruuat maistuu:)

    VastaaPoista