Tein kokeilumielessä ihastuttavia pororullia. Ensimmäinen satsi syötiin ihan maistellessa. Juustomunakas kruunasi meidän hienon "arkiaterian". Pororullat sopivat mainiosti esim. juhlien pikkupurtavaksi.
Ohje : ohuita rieskoja, 200g kylmäsavupororouhetta, 1 keltainen paprika, 1 sipuli, 1 dl persiljaa ja 200g paprika-sipulituorejuustoa.
Valmistus : Pilko paprika ja sipuli ja sekoita ne persiljan kanssa tuorejuustoon. Levitä täyte rieskoille ja kääri tiukoille rullille. Leikkaa suupaloiksi.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Kiitos ohjeesta...näyttää herkullisilta:))
VastaaPoistaPakko kokeilla heti kun saan vaan poroa :-)
VastaaPoistaHelppoa ja herkullista!
Heti kun saat poron kiinni...
PoistaPoro on parasta :)
VastaaPoista