Mustikkapiirakka Leenan tapaan

Kokeilin sokeritonta ja rasvatonta mustikkapiirakkaa. Tein piirakan keksimälläni täytekakun pohjalla, jonka päälle vain ripottelin mustikoita. Mustikoihin laitoin lusikallisen perunajauhoa, ettei tulisi liian vetistä piirakkaa. Paistoin 175 asteessa 30 minuuttia. Valmiin piirakan päälle heitin tuoreita lakkoja.
 Tässä on kaikki ainekset, joita käytin. Eli porkkanoita, manteleita, banaani, omena, munia, neljänviljanhiutaleita (jauhettuna ja kokonaisena), mustikoita ja leivinjauhetta.
En tiedä onko piirakka herkkua, mutta terveellistä ainakin. Eilen lorautin vähän kinuskikastiketta päälle. Tänään taidan laittaa palan suklaarouhejäätelöä...

2 kommenttia

  1. Mä toivon itselleni pari desiä keittiöinnostusta ;) Mieluummin siivoan keittiön kuin leivon :)

    VastaaPoista
  2. Ei ole antaa yhtään ylimääräistä. Itsellänikin vain puoli desiä...

    VastaaPoista