Sitruunakuutioita


Ruokaa laittaessa moneen juttuun käsketään laittamaan sitruunaa. Yleensä käsillä ei juuri silloin satu olemaan sitruunaa. Nyt ostin paljon sitruunoita ja ajattelin puristaa mehut ja pakastaa jääpalapusseihin. Pakasteesta on kätevä sujauttaa pala avokadojen päälle tai hummukseen. Ai niin, sitä pitääkin taas surauttaa....

2 kommenttia

  1. Kiitos vinkistä! Mä ostan myös joskus ison pussillisen luomusitruunoita ja pitää käyttää vähän mielikuvitusta, että ehtii kaikki käyttää ajoissa. Käytän niitä avokadopastan lisäksi kana-fetapastaan ja viherpirtelöihin (varsinkin varsisellerin kaverina). Hyvä lääke flunssanehkäisyyn!

    VastaaPoista
  2. Niin, sepä se. Aina ei voi tehdä sitruunajuttuja. Nyt on aina sitruunaa.

    VastaaPoista