Älä täytä elämää vuosilla vaan täytä vuodet elämällä!

IMG_9925
Sain siskoltani yllätyskutsun syntymäpäiväbrunssille Frankfurtiin. Luin kutsun miehelleni ja naurahdin, et "en nyt yhtäkkiä pysty enkä osaa lähteä brunssille Saksaan. Puutarhakalusteetkin pitäisi ostaa..." Toinen sisko soitti illalla ja kertoi, että hän on ottanut selvää lennot, hotellit, junat, bussit  "Lähden, jos sinäkin lähdet..." Olihan minun pakko ylittää itseni ja tarttua tilaisuuteen. IMG_8769 Lensimme Saksaan perjantai-iltana. Yövyimme siskomme luona. Aamulla sain rakkaalta siskoltani syntymäpäivälahjaksi (meillä on syntymäpäivät lähekkäin) thai-hieronnan, josta olin todella iloinen. IMG_8783 Kokoonnuimme La Maison du Pain kahvilaan ja nautimme iloisesta seurasta ja talonantimista.

IMG_8789

 Suuret kiitokset päivänsankarille ! Pieni pyörähdys vierailulla piristi ja oli tervetullutta vaihtelua minun kovasti työntäyteiseen arkeeni. Tarvitsen välillä ravistelua ja pientä pakottamista, että osaan hellittää. Nytkin olen odottanut aikaa istahtaa tähän koneelle ja nipistin ajan itselleni, kun muut katsovat elokuvaa. Pidän omaa harrastustani nyt ykkösenä ja huomenna paistellaan taas munkkeja. Hauskaa Vappua kaikille ja Onnea Rakkaalle 20-vuotiaalle tyttärelle!
 1. Sinä todellakin ansaitsit tuon matkan. Mukavia päiviä sinne!

  VastaaPoista
 2. Löysinpä mutkan kautta tännekin blogiin :) Kivoja tunnelmia!

  VastaaPoista
 3. Hyvä että lähdit matkaa. Harvoin sitä katuu, että tekee jotain tuollaista. Kiva katumaisema. Siskosi kotikadulta? Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin usein lämmöllä meidän reissua... Siskon talon edestä otettu.

   Poista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Oi miten hienoa! Upeeta että on sellasia siskoja jotka toimii noin, kun oot varmaankin just silleen, etten mä nyt mihinkään voi lähteä! Noista jutuista syntyy niin hienoja muistoja ja reissussa aina arki unohtuu!

  VastaaPoista